Huidverbetering


Studio WDM is een professionele studio voor huidverbetering die hoge eisen stelt aan kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Ieder mens is uniek, zo ook iedere huid. Daarom wordt elke behandeling op de behoeften van je huid afgestemd. De grote verscheidenheid aan behandelingen en producten van het topmerk MARIA GALLAND Paris maken deze individuele huidverzorging mogelijk voor elk huidtype en elke leeftijd.Bij je eerste bezoek aan de studio stellen we een duidelijk behandelplan op waarmee we samen aan het werk gaan om je huid te verbeteren en u nog meer te laten stralen.

Je huid verzorgen bij Studio WDM kun je vergelijken met trainen in de fitness; je gaat een traject in en werkt iedere dag weer aan een mooier resultaat! Voor het mooiste resultaat laat je maandelijks een gelaatsverzorging uitvoeren en gebruik je best thuis ook dagelijks de producten van MARIA GALLAND Paris.

Tijdens de behandelingen wordt er gewerkt met unieke essences die een hoog percentage werkstoffen bevatten.


Basisbehandelingen

Mooi in 30 minuten
  • Dubbele reiniging
  • Serum, dag/nachtcrème en oogcrème
Mooi in 60 minuten
  • Dubbele reiniging
  • Aangepast essence en masker
  • Serum, dag/nachtcrème en oogcrème
Mooi in 90 minuten
  • Dubbele reiniging
  • Massage
  • Aangepast essence en masker
  • Serum, dag/nachtcrème en oogcrème

Gelaatsverzorgingen MARIA GALLAND Paris

Soin Cocon

60 minuten

In elke fase van deze ontspannende behandeling worden massages uitgevoerd die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren. De essences met zeer geconcentreerde werkstoffen en een zacht schuimmasker zorgen voor energie en spankracht met een stralend gelaat als resultaat.

Soin Thalasso

60 minuten

In deze kuur uit de zee wordt gebruik gemaakt van een speciaal op het huidtype afgestemde werkstoffenampul onder een verkoelend “Masque Thalasso”. Het algenmasker ontslakt de huid intensief en zorgt tegelijkertijd het voor een hooggeconcntreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht. De microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid. Het resultaat is een gevoel van frisheid en ontspanning, de huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid lijken weggewist.

Soin Profilift

60 minuten

Deze verstevigende behandeling geeft uw gelaat een zichtbaar langdurige ‘lifting’. Bindweefselmassagetechnieken brengen de effectieve werkstoffen diep in de huid waar ze de drie hoofdoorzaken van verlies aan stevigheid tegen gaan. Het resultaat zijn meer stevige gezichtscontouren en een jonger uitziende huid.

Bel voor een afspraak